Programadors web

Fem realitat qualsevol projecte web

Programació web full stack

A XL Social ens volem ocupar tant de la part del frontend com del backend de les teves aplicacions web. Treballem amb diverses tecnologies i t’assessorem per tal de trobar la millor solució per cada projecte.

Hem ajudat a moltes empreses a crear i fer créixer el seu negoci online.

Vols crear el teu?

programació web fullstack

Serveis de programació web

Aplicacions web a mida

És la millor opció si el teu model de negoci és diferent o no s'adapta al que poden solucionar els típics CRM com WordPress o Prestashop.

Intranets

Gestiona les dades importants del teu negoci amb una Intranet a mida, accessible des d'Internet, segura i fàcil de gestionar.

Integracions

Podem connectar el teu projecte web amb qualsevol sistema extern que ho permeti: TPV i altres formes de pagament online, transportistes, ERPs o CRMs entre d'altres.

API's pròpies

Podem implementar una API a mida pel que necessitis, de forma segura i eficient.

La seguretat al davant de tot​​

La seguretat en els sistemes informàtics és molt important i cal parar-hi encara més atenció si estan exposats a Internet. A XL Social ens ho prenem molt seriosament per tal de desenvolupar aplicacions segures.

Garantir la disponibilitat, la integritat, la confidencialitat de les dades, i oferir mecanismes segurs d’autenticació pels usuaris, és una prioritat que tenim en compte en totes les fases de desenvolupament dels nostres projectes.

Vols crear una aplicació web segura o creus que la teva no ho és prou i vols una opinió externa?

Tecnologies que utilitzem

A XL Social estem sempre al dia de les últimes novetats tecnològiques, per poder oferir-te un servei de la màxima qualitat

Entre les tecnologies que utilitzem a nivell de programació web destaquem per la part de backend: PHP, Node.js, Python o Java; i pel de frontend: HTML, CSS, JavaScript o Angular. Treballem amb bases de dades com MySQL o PostgreSQL.