QUI SOM

Programadors amb més de 10 anys d’experiència

XL Social: Programació i molt més

XL Social és una agència de programació especialitzada en la programació web i d’aplicacions de tot tipus.

Com a empresa informàtica estem en formació contínua per poder oferir la millor solució per a cada projecte.

XL Social

Serietat, experiència i saber fer

La satisfacció dels nostres clients és el més important.

Els orígens: xarxes socials i campanyes virals

Els orígens de la nostra activitat com a empresa es remunten a l’inici de la massificació de les xarxes socials. Moguts per l’oportunitat vam crear un sistema que permetia fer campanyes publicitàries virals per als futurs clients de les empreses.

En una pàgina web pròpia, els participants  promocionaven la seva candidatura a través de diverses xarxes socials per tal de poder guanyar un concurs. El mateix sistema creava automàticament un rànquing provisional de tots els participants, visible a la mateixa pàgina web, on el guanyador era el que tenia un major nombre de comparticions en les xarxes socials.

Realment s’obtenien resultats espectaculars a nivell de participació, viralització i visites a la pàgina web. En alguns casos fins i tot arribant a tenir més visites i visibilitat en cercadors que les pàgines de la pròpia marca.

Ho trobes interessant i creus que et podem ajudar?

Xarxes socials

L'actualitat: Programació i solucions tecnològiques

Amb el pas del temps la nostra activitat ha anat virant cap a la vessant més tècnica. Som Enginyers en Informàtica i volem treure partit dels nostres coneixements.

Actualment oferim serveis de programació de qualsevol tipus, no només enfocat a campanyes publicitàries i xarxes socials. Amb els més de 10 anys d’experiència com a empresa, hem fet projectes de tot tipus.

Estàs pensant en fer algun projecte que requereix programació?
Segur que et podem ajudar!

Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a fer realitat la teva idea.

Programació