Programadors PrestaShop

Programadors experts en PrestaShop

Programació PrestaShop

PrestaShop és un gestor de continguts o CMS de codi obert orientat a crear botigues online. És una solució atractiva per botigues amb un nombre elevat de referències o amb gran volum de vendes. A més, ofereix una àmplia gamma de mòduls i temes addicionals per ampliar les funcionalitats.

Des del nostre punt de vista és una opció molt interessant ja que es troba en un punt intermig entre Magento i WooCommerce pel que fa a l’escalabilitat, la flexibilitat, la personalització i la complexitat tant a nivell tècnic com a nivell d’usuari.

A XL Social t’ajudarem a implementar el teu PrestaShop, programar temes o mòduls a mida i molt més!

Programadors PrestaShop

Serveis de programació per a PrestaShop

Temes de PrestaShop

Plantilles de PrestaShop a mida i temes "child". Aconseguirem que la teva botiga sigui exactament com desitges.

Mòduls de PrestaShop

Extensions a mida perquè el teu PrestaShop tingui les funcionalitats que necessites.

Actualitzar PrestaShop

Mantenim actualitzat el teu PrestaShop per tal que sigui el més segur possible.

Rendiment

Optimitzem el teu PrestaShop i programem un manteniment per mantenir valors de rendiment òptims.

Mòduls i plantilles per PrestaShop a mida

Les plantilles o temes de PrestaShop defineixen l’aparença i la disposició visual de la teva botiga. Si vols aconseguir que la teva tenda online sigui exactament igual que el disseny crear un tema a mida pot ser una bona opció.

També ofereix la possibilitat de crear temes “child” per poder realitzar modificacions al tema principal sense alterar-lo directament. Això facilita la personalització i manté la flexibilitat per actualitzar el tema principal sense perdre els canvis realitzats.

Els mòduls o plugins de PrestaShop permeten afegir funcionalitats tant a nivell del frontend com del backend. Podem implementar qualsevol millora que permeti aconseguir més vendes o t’ajudi en la gestió del dia a dia de la teva botiga online.

També podem utilitzar mòduls per integrar el teu PrestaShop amb sistemes externs com plataformes de pagament, èines de màrqueting, CRM’s, Intranets pròpies…

ecommerce

Actualitzacions de PrestaShop i rendiment

Actualitzar la versió de PrestaShop no és senzill, especialment si hi ha un salt de versió principal. Això fa que moltes vegades les pàgines quedin antiquades dificultant encara més la tasca.

Mantenir el PrestaShop actualitzat, així com tots els mòduls instal·lats, és important per diversos motius entre els que destaquem:

  • Seguretat: les noves versions corregeixen errors de seguretat coneguts que poden ser explotats per atacants de la web. Cal minimitzar els riscos de patir un atac.
  • Rendiment: les noves versions acostumen a estar més optimitzades i per tant la botiga online serà més ràpida, millorant l’experiència dels usuaris i el posicionament en cercadors.
  • Funcionalitats: estar atent a les noves funcions és interessant per poder oferir més facilitats als teus clients.

Que teva botiga online sigui ràpida és molt important per incrementar les vendes i per aconseguir un bon SEO. És recomanable, sobretot en botigues amb volums importants de visites i vendes, realitzar un manteniment periòdic per ajudar a PrestaShop a funcionar més ràpidament.

analytics