Programadors WordPress

Programadors experts en WordPress

Programació WordPress

WordPress és el gestor de continguts o CMS més utilitzat a nivell mundial. Es parla d’una quota de mercat de més del 65% entre els CMS, i de que més de 75 milions de pàgines web arreu del món funcionen gràcies a WordPress.

A XL Social som experts en WordPress, i l’hem utilitzat en centenars de projectes. Treballem habitualment per agències de disseny web que ens encarreguen plantilles a mida pels seus dissenys.

Qualsevol idea que vulguis implementar sobre WordPress, no ho dubtis més!

Programadors WordPress

Serveis de programació per WordPress

Plantilles per WordPress

Plantilles de WordPress completament a mida per adaptar-nos 100% al teu disseny, o plantilles Child per ampliar i adaptar la teva plantilla.

Plugins per WordPress

Extensions a mida perquè el teu WordPress tingui la funcionalitat que estàs buscant.

Seguretat per WordPress

Configurem el teu WordPress i el mantenim actualitzat per tal que sigui el més segur possible.

WordPress hackejat

Si han hackejat un WordPress el deixarem completament net d'intrusions.

Elementor

Elements a mida, fonts personalitzades, bancs d'icones propis...

Integracions

Podem integrar el teu WordPress amb qualsevol sistema que ho permeti. Plataformes de pagament, eines de màrqueting, CRM's, Intranets pròpies...

Optimització SEO

El SEO tècnic és cada vegada més rellevant segons els experts. Podem ajudar-te a millorar paràmetres com el temps de resposta del servidor o el temps de càrrega.

WooCommerce

Configurem, optimitzem i ampliem funcionalitats a la teva botiga online.

Plugins i plantilles per WordPress a mida

Les plantilles de WordPress permeten personalitzar el disseny de la teva pàgina web. Amb una plantilla a mida la pàgina web final es veurà exactament igual que el teu disseny.

Però no només això! Com que ens adaptem a les necessitats del teu projecte, les pàgines resultants estan molt més optimitzades aconseguint un rendiment molt superior a una plantilla genèrica.

Els plugins o extensions permeten afegir funcionalitats al teu WordPress. Qualsevol cosa que vulguis fer en el teu WordPress i no trobis la manera, aquest pot ser el camí.

Webs híbrides entre diversos sistemes

Podem fer realitat tot el que t’imaginis dins del teu WordPress. Citem només alguns exemples de casos concrets que ens hem trobat al llarg dels anys:

  • Necessitem que les compres siguin molt fàcils, només amb un clic ja ha d’anar a pagar el producte: Fàcil! creem un formulari de compra a mida i integrem el backoffice amb WooCommerce per a la gestió de les comandes.
  • No ens volem lligar del tot amb WordPress: Podem crear una petita intranet per gestionar les dades més importants del teu negoci, i connectar el WordPress a aquesta intranet per mostrar a la teva pàgina web el que creguis necessari de forma completament transparent a l’usuari final.
  • Un restaurant necessita agilitat en rebre comandes online: Creem una aplicació d’escriptori que es connecta mitjançant una API al backoffice del WordPress, i cada cop que es rep una comanda la imprimeix per la impressora de tiquets.

Si tens alguna idea no ho dubtis!

wordpress webs híbrides